Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси около генерацията на 146 1.3 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпроси около генерацията на 146 1.3 боксер

Здравейте съфорумци. Имам следните въпроси относно генерацията на 146 1.3 боксер:

1). Някой знае ли какъв е диаметъра на тръбите фабрично?

2). Полюпила ми се е оплетката на третата (най-последна) двуцевка на изпускателния колектор. Металните облицовки са изгнили и са изпопадали, а металната оплетка си липсва направо с изключение само в началото на двуцевката. Въпросът ми е представлява ли това проблем, и ако да, то как е най-добре да го реша?

Благодаря предварително за отговорите
    Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
    Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Карай и не барай нищо, ако не се е разгърмяла!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Имах същия проблем и реших че най-лесното решение е термолента.Ето примерна снимка от нета.
      146 1,6 BOXER

Comment

Ами за сега може и да не го пипам, пък като дойде зимата ако има проблем ще мисля. Но термолентата изглежда удачен вариант, понеже само заради това да си взимам нов колектор... Мерси за съветите

А иначе, видях, че ламбда сондата е навита точно след последната двуцевка, та може ли липсата на оплетка да и пречи да се нагрява и да ми прави нестабилна работа при ниски обороти? Макар че това ми е симптом само на бензин, на газ го няма тоя проблем?
        Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
        Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

Working...
        X